ПрАТ "Придунайський"

Код за ЄДРПОУ: 00413357
Телефон: 0484041692
e-mail: dv@pdn.com.ua
Юридична адреса: Україна, 68800, Одеська обл., м.Рені, вул. 28 Червня, буд.305
 
Дата розміщення: 29.04.2014

Річний звіт за 2013 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 19.02.2013
Кворум зборів** 87.25
Опис Перелiк питань, що озглядалися на загальних зборах:
1.Обрання членiв лiчильної комiсiї, прийняття рiшення про припинення їх повно-важень.
2.Обрання голови та секретаря зборiв, затвердження регламенту зборiв.
3.Розгляд звiту правлiння за 2011 р. та прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту правлiння.
4.Розгляд звiту наглядової ради товариства за 2011 р. та прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту наглядової ради.
5.Розгляд звiту ревiзiйної комiсiї товариства за 2011 р. та прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту ревiзiйної комiсiї.
6.Затвердження рiчного звiту товариства за 2011 р.
7.Розподiл прибутку i збиткiв товариства за 2011 р., затвердження розмiру рiчних дивiдендiв.
8.Про попереднє схвалення вчинення значних правочинiв товариством протягом одного року, а саме: отримання кредитiв (кредитних лiнiй), залучення iнвестицiй та iнших видiв фiнансування, надання застав (у т.ч. iпотек), отримання майнових та фiнансових по-рук вiд третiх осiб на загальну суму до 10 мiльйонiв гривень.
9.Про змiну найменування (типу) ВАТ «Придунайський» у вiдповiдностi до вимог ЗУ вiд 17 вересня 2008 р. N 514-VI «Про акцiонернi товариства».
10.Про внесення та затвердження змiн до статуту ВАТ «Придунайський» шляхом викладення його в новiй редакцiї у зв’язку з приведенням його у вiдповiднiсть до вимог ЗУ вiд 17 вересня 2008 р. N 514-VI «Про акцiонернi товариства».
11.Вiдкликання членiв ревiзiйної комiсiї.
12.Обрання ревiзора.
13.Затвердження умов цивiльно-правового договору, що укладатиметься з ревiзо-ром, встановлення розмiру його винагороди, обрання особи, яка уповноважується на пiдпи-сання цивiльно-правового договору з ревiзором.
14.Припинення повноважень членiв правлiння.
По питанню першому порядку денного вирiшено:Обрати лiчильну комiсiю в наступному складi: Савицька М.I. (голова комiсiї), Полiвенко I.С., Лунгу А.П. (члени комiсiї). Припинити повноваження лiчильної комiсiї по закiнченню рiчних загальних зборiв
По питанню другому порядку денного вирiшено:Обрати головою зборiв Котляренко I.I."."Обрати секретарем зборiв Трандафiр Н.I.".Затвердити регламент роботи зборiв: Звiти i доповiдi – до 20 хв., виступи i вiдповiдi на питання – до 10 хв., перерва може оголошуватись тiльки за пропозицiєю Голови зборiв. Всi питання i пропозицiї надавати тiльки в письмовому виглядi через Секретаря i тiльки по тому питанню порядку денного, яке зараз розглядається. Питання i пропозицiї «з голосу» не розглядаються. Усi питання та пропозицiї вiд акцiонерiв повиннi бути пiдписанi прiзвищем особи, яка задає питання, або надає пропозицiю. Не пiдписанi питання розглядатись не будуть. Усi питання порядку денного зборiв розглядаються у тiй послiдовностi, що була опублiкована в оголошеннi про скликання загальних зборiв та в доповненнi до порядку денного. Голосування з питань порядку денного здiйснюється з використанням бюлетенiв для голосування. Пiдрахунок голосiв здiйснює лiчильна комiсiя пiсля голосування по питаннях порядку денного, включених до бюлетенiв №1, №2, №3, №4.
По питанню третьому порядку денного вирiшено:Затвердити звiт правлiння за 2011 рiк.
По питанню четвертому порядку денного вирiшено:Затвердити звiт наглядової ради товариства за 2011 рiк.
По питанню п`ятому порядку денного вирiшено:Затвердити звiт ревiзiйної комiсiї товариства за 2011 рiк.
По питанню шостому порядку денного вирiшено:Затвердити рiчний звiт товариства за 2011 рiк.
По питанню сьомому порядку денного вирiшено:Затвердити рiшення про покриття збиткiв за рахунок нерозподiленого прибутку. У зв'язку iз збитками, отриманими в звiтному роцi, дивiденди не нараховувати та не сплачувати.
По питанню восьмому порядку денного вирiшено:Рiшення не прийнято.
По питанню дев`ятому порядку денного вирiшено:Визначити тип товариства як приватне акцiонерне товариство та затвердити найменування Товариства: Приватне акцiонерне товариство “Придунайський".
По питанню десятому порядку денного вирiшено:Затвердити змiни та доповнення до статуту товариства шляхом викладення його у новiй редакцiї. Доручити головi зборiв пiдписати статут товариства в новiй редакцiї. Уповноважити виконавчий орган Товариства здiйснити державну реєстрацiю змiн до вiдомостей та установчих документiв Товариства (в т.ч. державну реєстрацiю статуту в новiй редакцiї).
По питанню одинадцятому порядку денного вирiшено:Припинити повноваження ревiзiйної комiсiї Товариства в дiючому складi та вiдкликати ревiзiйну комiсiю Товариства.
По питанню дванадцятому порядку денного вирiшено:Обрати Ревiзором Товариства Строя В.М.
По питанню тринадцятому порядку денного вирiшено:Затвердити умови цивiльно-правового договору, що укладатиметься з ревiзором. Доручити головi зборiв пiдписати цивiльно-правовий договiр з ревiзором товариства.
По питанню чотирнадцятому порядку денного вирiшено:Припинити повноваження членiв Правлiння Товариства в дiючому складi та вiдкликати членiв Правлiння Товариства.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.