ПрАТ "Придунайський"

Код за ЄДРПОУ: 00413357
Телефон: 0484041692
e-mail: dv@pdn.com.ua
Юридична адреса: Україна, 68800, Одеська обл., м.Рені, вул. 28 Червня, буд.305
 

Річний звіт за 2014 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 16.05.2014
Кворум зборів** 73.9
Опис Перелiк питань, що розглядалися на загальних зборах:
1.Обрання членiв лiчильної комiсiї, прийняття рiшення про припинення їх повноважень.
2.Обрання голови та секретаря зборiв, затвердження регламенту зборiв.
3. Розгляд звiту виконавчого органу товариства за 2012 рiк та прийняття рiшення за наслiд-ками розгляду звiту виконавчого органу товариства.
4. Розгляд звiту наглядової (спостережної) ради товариства за 2012 рiк та прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту наглядової (спостережної) ради.
5. Розгляд звiту ревiзора товариства за 2012 рiк та прийняття рiшення за наслiдками розг-ляду звiту ревiзора.
6. Затвердження рiчного звiту товариства за 2012 рiк.
7. Розподiл прибутку i збиткiв товариства за 2012 рiк, затвердження розмiру рiчних дивiден-дiв.
8. Затвердження положення про наглядову раду товариства.
9. Пiдтвердження повноважень членiв наглядової (спостережної) ради.
10. Пiдтвердження повноважень виконавчого органу товариства.
По питанню першому порядку денного вирiшено: Обрати лiчильну комiсiю в наступному складi: Савицька М.I. (голова комiсiї), Полiвенко I.С., Лунгу А.П. (члени комiсiї). Припинити повноваження лiчильної комiсiї по закiнченню рiчних загальних зборiв
По питанню другому порядку денного вирiшено: Обрати головою зборiв Котляренко I.I. Обрати секретарем зборiв Трандафiр Н.Й. Затвердити регламент роботи зборiв: Звiти i доповiдi – до 20 хв., виступи i вiдповiдi на питання – до 10 хв., перерва може оголошуватись тiльки за пропозицiєю Голови зборiв. Всi питання i пропозицiї надавати тiльки в письмовому виглядi через Секретаря i тiльки по тому питанню порядку денного, яке зараз розглядається. Питання i пропозицiї «з голосу» не розглядаються. Усi питання та пропозицiї вiд акцiонерiв повиннi бути пiдписанi прiзвищем особи, яка задає питання, або надає пропозицiю. Не пiдписанi питання розглядатись не будуть. Усi питання порядку денного зборiв розглядаються у тiй послiдовностi, що була опублiкована в оголошеннi про скликання загальних зборiв та в доповненнi до порядку денного. Голосування з питань порядку денного здiйснюється з використанням бюлетенiв для голосування. Пiдрахунок голосiв здiйснює лiчильна комiсiя пiсля голосування по питан-нях порядку денного, включених до бюлетенiв №1, №2.
По питанню третьому порядку денного вирiшено: Затвердити звiт виконавчого органу товариства за 2012 рiк.
По питанню четвертому порядку денного вирiшено: Затвердити звiт наглядової (спостережної) ради товариства за 2012 рiк.
По питанню п`ятому порядку денного вирiшено: Затвердити звiт ревiзора товариства за 2012 рiк.
По питанню шостому порядку денного вирiшено: Затвердити рiчний звiт товариства за 2012 рiк.
По питанню сьомому порядку денного вирiшено: Затвердити рiшення про покриття збиткiв за рахунок нерозподiленого прибутку. У зв'язку зi збитками, отриманими в звiтному роцi, дивiденди не нараховувати та не сплачувати
По питанню восьмому порядку денного вирiшено: Затвердити положення про наглядову раду товариства в запропонованiй редакцiї.
По питанню дев`ятому порядку денного вирiшено: Пiдтвердити повноваження членiв наглядової (спостережної) ради.
По питанню десятому порядку денного вирiшено: Пiдтвердити повноваження виконавчого органу товариства в особi директора Дiмчева В.I.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 24.06.2014
Кворум зборів** 73.18
Опис Перелiк питань, що розглядалися на загальних зборах:
1.Обрання членiв лiчильної комiсiї, прийняття рiшення про припинення їх повноважень.
2.Обрання голови та секретаря зборiв, затвердження регламенту зборiв.
3. Розгляд звiту виконавчого органу товариства за 2013 рiк та прийняття рiшення за наслiд-ками розгляду звiту виконавчого органу товариства.
4. Розгляд звiту наглядової (спостережної) ради товариства за 2013 рiк та прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту наглядової (спостережної) ради.
5. Розгляд звiту ревiзора товариства за 2013 рiк та прийняття рiшення за наслiдками розг-ляду звiту ревiзора.
6. Затвердження рiчного звiту товариства за 2013 рiк.
7. Розподiл прибутку i збиткiв товариства за 2013 рiк, затвердження розмiру рiчних дивiден-дiв.
8. Припинення повноважень членiв наглядової (спостережної) ради.
9. Обрання членiв наглядової ради.
10. Затвердження умов цивiльно-правових договорiв з членами наглядової ради, встанов-лення розмiру їх винагороди, визначення особи, яка уповноважується на пiдписання дого-ворiв з членами наглядової ради.
По питанню першому порядку денного вирiшено: Обрати лiчильну комiсiю в наступному складi: Савицька М.I. (голова комiсiї), Полiвенко I.С., Лунгу А.П. (члени комiсiї). Припинити повноваження лiчильної комiсiї по закiнченню рiчних загальних зборiв.
По питанню другому порядку денного вирiшено: Обрати головою зборiв Котляренко I.I. Обрати секретарем зборiв Трандафiр Н.Й. Затвердити регламент роботи зборiв: Звiти i доповiдi – до 20 хв., виступи i вiдповiдi на питання – до 10 хв., перерва може оголошуватись тiльки за пропозицiєю Голови зборiв. Всi питання i пропозицiї надавати тiльки в письмовому виглядi через Секретаря i тiльки по тому питанню порядку денного, яке зараз розглядається. Питання i пропозицiї «з голосу» не розглядаються. Усi питання та пропозицiї вiд акцiонерiв повиннi бути пiдписанi прiзвищем особи, яка задає питання, або надає пропозицiю. Не пiдписанi питання розглядатись не будуть. Усi питання порядку денного зборiв розглядаються у тiй послiдовностi, що була опублiкована в оголошеннi про скликання загальних зборiв та в доповненнi до порядку денного. Голосування з питань порядку денного здiйснюється з використанням бюлетенiв для голосування. Пiдрахунок голосiв здiйснює лiчильна комiсiя пiсля голосування по питан-нях порядку денного, включених до бюлетенiв №1, №2. Обрати головою зборiв Котляренко I.I. Обрати секретарем зборiв Трандафiр Н.Й. Затвердити регламент роботи зборiв: Звiти i доповiдi – до 20 хв., виступи i вiдповiдi на питання – до 10 хв., перерва може оголошуватись тiльки за пропозицiєю Голови зборiв. Всi питання i пропозицiї надавати тiльки в письмовому виглядi через Секретаря i тiльки по тому питанню порядку денного, яке зараз розглядається. Питання i пропозицiї «з голосу» не розглядаються. Усi питання та пропозицiї вiд акцiонерiв повиннi бути пiдписанi прiзвищем особи, яка задає питання, або надає пропозицiю. Не пiдписанi питання розглядатись не будуть. Усi питання порядку денного зборiв розглядаються у тiй послiдовностi, що була опублiкована в оголошеннi про скликання загальних зборiв та в доповненнi до порядку денного. Голосування з питань порядку денного здiйснюється з використанням бюлетенiв для голосування. Пiдрахунок голосiв здiйснює лiчильна комiсiя пiсля голосування по питан-нях порядку денного, включених до бюлетенiв №1, №2, №3.
По питанню третьому порядку денного вирiшено: Затвердити звiт виконавчого органу товариства за 2013 рiк.
По питанню четвертому порядку денного вирiшено: Затвердити звiт наглядової (спостережної) ради товариства за 2013 рiк.
По питанню п`ятому порядку денного вирiшено: Затвердити звiт ревiзора товариства за 2013 рiк.
По питанню шостому порядку денного вирiшено: Затвердити рiчний звiт товариства за 2013 рiк.
По питанню сьомому порядку денного вирiшено: Затвердити рiшення про покриття збиткiв за рахунок нерозподiленого прибутку. У зв'язку зi збитками, отриманими в звiтному роцi, дивiденди не нараховувати та не сплачувати
По питанню восьмому порядку денного вирiшено: Припинити повноваження членiв наглядової (спостережної) ради товариства в дiючому складi.
По питанню дев`ятому порядку денного вирiшено: Обрати до складу наглядової ради товариства Арабаджи Г.К., Дулуоглу Д.М., Котляренко I.I.
По питанню десятому порядку денного вирiшено: Затвердити умови цивiльно-правових договорiв з членами наглядової ради, в тому числi щодо розмiру їх винагороди. Доручити директору Дiмчеву В.I. пiдписати договори з членами наглядової ради.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.