ПрАТ "Придунайський"

Код за ЄДРПОУ: 00413357
Телефон: 0484041692
e-mail: dv@pdn.com.ua
Юридична адреса: Україна, 68800, Одеська обл., м.Рені, вул. 28 Червня, буд.305
 

Річний звіт за 2017 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Дiмчев Вiктор Iванович
3) ідентифікаційний код юридичної особи -
4) рік народження** 1976
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 21
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** спецiалiст 1 категорiї вiддiлу торгiвлi Ренiйської райдержадмiнiстрацiї.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 28.04.2017, до 28.04.2021 року
9) опис Повноваження та обов'язки посадових осiб емiтента зазначенi у статутi товариства. Директор здiйснює управлiння поточною дiяльнiстю Товариства. До компетенцiї Директора належить вирiшення всiх питань, пов'язаних з керiвництвом поточною дiяльнiстю Товариства, крiм питань, що належать до виключної компетенцiї Загальних зборiв та Наглядової ради. Директор ухвалює всi рiшення щодо питань, якi складають його компетенцiю, встановлену Статутом Товариства та чинним законодавством, шляхом вчинення вiдповiдний дiй, надання розпоряджень, складання наказiв тощо. Посадова особа не обiймає посади на iнших пiдприємствах. Посадова особа призначена за рiшенням наглядової (спостережної) ради (протокол засiдання наглядової (спостережної) ради вiд 19.02.2013 р.). «28» квiтня 2017 року Наглядовою радою ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «Придунайський» (Протокол вiд 28.04.2017 року) було прийнято рiшення про продовження повноважень Директора Товариства Дiмчева Вiктора Iвановича. Строк, на який продовжено повноваження: 4 (чотири) роки. Пiдстава: переукладання контракту з Директором Товариства. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Стаж роботи: 21 р.Попереднi посади: спецiалiст 1 категорiї вiддiлу торгiвлi Ренiйської райдержадмiнiстрацiї. Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.Iнших посад протягом останнiх 5 рокiв посадова особа не обiймала.


1) посада* головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Коровченко Валентина Степанiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи -
4) рік народження** 1952
5) освіта** середня спецiальна
6) стаж роботи (років)** 49
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ "Цегляний завод Рубiн", головний бухгалтер
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 07.05.2012, безстроково
9) опис До компетенцiї головного бухгалтера вiдноситься: -органiзацiя бухгалтерського облiку в товариствi; -забезпечення дотримання в товариствi встановлених єдиних методичних основ бухгалтерського облiку, складання i надання у встановленi термiни вiдповiдної звiтностi; -керiвництво роботою по забезпеченню контролю вiдображення на рахунках бухгалтерського облiку всiх господарських операцiй, дотримання порядку оформлення первинних документiв i реєстрiв бухгалтерського облiку, фiнансової звiтностi, розрахункiв i платiжних зобов'язань; -забезпечення суворого дотримання фiнансової дисциплiни, кошторисiв адмiнiстративно-господарських i iнших витрат, законностi списання з бухгалтерських балансiв недостач, дебiторської заборгованостi i iнших витрат; -забезпечення правильного нарахування i своєчасного перерахування платежiв до державного бюджету, внескiв на державне соцiальне страхування, засобiв на фiнансування капiтальних вкладень, погашення у встановленi термiни заборгованостi банкам по позиках; вiдрахування засобiв до фондiв i резервiв; -забезпечення здiйснення економiчного аналiзу господарсько-фiнансової дiяльностi товариства за даними бухгалтерського облiку i звiтностi в цiлях виявлення внутрiгосподарських резервiв, попередження втрат i непродуктивних витрат; -органiзацiя i контроль проведення ревiзiй, iнвентаризацiй грошових коштiв, товарно-матерiальних цiнностей i основних фондiв, розрахункiв i платiжних зобов'язань; -контроль правильностi облiку заробiтної платнi, дотримання фiнансової i касової дисциплiни; -контроль стягнення у встановленi термiни дебiторської i погашення кредиторської заборгованостi, дотримання платiжної дисциплiни; -контроль роботи персоналу головної бухгалтерiї. Посадова особа не обiймає посади на iнших пiдприємствах. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Посадова особа призначена наказом керiвника товариства №34 вiд 07.05.2012 р. Стаж роботи - 49 р. Попереднi посади: головний бухгалтер. Особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.Змiн у звiтному перiодi не було.


1) посада* Голова налядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Гордiйчук Вiкторiя Євгенiївна
3) ідентифікаційний код юридичної особи -
4) рік народження** 1976
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 15
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Приватна дiяльнiсть у сферi фiнансового консалтингу (ФОП Гордiйчук В.Є.)
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 10.06.2017, 3 роки
9) опис До компетенцiї голови наглядової (спостережної) ради належить: - органiзацiя роботи наглядової ради; - скликання засiдань наглядової ради та головування на них; - вiдкриття загальних зборiв; - пiдписання вiд iменi Товариства трудових договорiв (контрактiв) з директором, а також цивiльно-правових договорiв, трудових договорiв (контрактiв), щодо виконання повноважень ревiзором; - здiйснення iнших повноважень вiдповiдно до компетенцiї наглядової ради. «10» червня 2017 року Загальними зборами акцiонерiв ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПРИДУНАЙСЬКИЙ» (Протокол № 1 вiд 10.06.2017 року) було прийнято рiшення про обрання до складу Наглядової ради Товариства Гордiйчук Вiкторiї Євгенiївни на посаду Члена Наглядової ради Товариства. Вiдповiдно до Статуту Товариства Голова Наглядової ради обирається членами наглядової ради з їх числа. Рiшенням Наглядової ради Товариства (у новому складi) вiд 10 червня 2017 року (Протокол вiд 10.06.2017 року) було прийнято рiшення про обрання зi складу членiв Наглядової ради на посаду Голови Наглядової ради Гордiйчук Вiкторiї Євгенiївни. Строк,на який обрано посадову особу - 3 (три) роки. Пiдстава: переобрання складу Наглядової ради у зв'язку iз закiнченням строку повноважень. Розмiр пакета акцiй Товариства, яким володiє посадова особа (у вiдсотках) - 0% . Посадова особа не є акцiонером Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Посадова особа є представником акцiонера Товариства Дiмчева Iвана Михайловича (кiлькiсть належних акцiонеру акцiй: 942974 штук простих iменних акцiй, загальною номiнальною вартiстю 235743,50 грн., що становить 50,67 % статутного капiталу Товариства). Iншi посади,якi посадова особа обiймала протягом останнiх п'яти рокiв: 2012-2013 ПАТ «Компанiя «РАЙЗ», фiнансовий директор, приватга дiяльнiсть.Стаж роботи - 15 рокiв. Посадова особа здiйснює незалежну професiйну дiяльнiсть у сферi фiнансового консалтингу.


1) посада* Член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Котляренко Iван Iлларiонович
3) ідентифікаційний код юридичної особи -
4) рік народження** 1941
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 50
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ВАТ "Придунайський", iнженер з технiки безпеки.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 10.06.2017, 3 роки
9) опис Повноваження та обов'язки посадових осiб емiтента зазначенi у статутi товариства. Як член Наглядової ради здiйснює захист прав акцiонерiв товариства, i в межах компетенцiї,визначеної статутом та Законом "Про акцiонернi товариства", контролює та регулює дiяльнiсть виконавчого органу. Посадова особа не обiймає посади на iнших пiдприємствах. Стаж роботи - 50 р. «10» червня 2017 року Загальними зборами акцiонерiв ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПРИДУНАЙСЬКИЙ» (Протокол № 1 вiд 10.06.2017 року) було прийнято рiшення про обрання до складу Наглядової ради Товариства Котляренко Iвана Iлларiоновича на посаду Члена Наглядової ради. Строк,на який обрано посадову особу - 3 (три) роки. Пiдстава: переобрання складу Наглядової ради у зв'язку iз закiнчення строку повноважень. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Посадова особа є акцiонером Товариства. Iншi посади,якi посадова особа обiймала протягом останнiх п'яти рокiв: Член Наглядової ради ПРАТ "ПРИДУНАЙСЬКИЙ",iншi посади посадова особа не обiймала.


1) посада* Член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Арабаджи Георгiй Костянтинович
3) ідентифікаційний код юридичної особи -
4) рік народження** 1957
5) освіта** середня
6) стаж роботи (років)** 42
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ВАТ "Придунайський", завiдувач автогаражем.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 10.06.2017, 3 роки
9) опис Повноваження та обов'язки посадових осiб емiтента зазначенi у статутi товариства. Як член Наглядової ради здiйснює захист прав акцiонерiв товариства, i в межах компетенцiї,визначеної статутом та Законом "Про акцiонернi товариства", контролює та регулює дiяльнiсть виконавчого органу. Посадова особа не обiймає посади на iнших пiдприємствах. Стаж роботи - 42 р. «10» червня 2017 року Загальними зборами акцiонерiв ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПРИДУНАЙСЬКИЙ» (Протокол № 1 вiд 10.06.2017 року) було прийнято рiшення про обрання до складу Наглядової ради Товариства Арабаджи Георгiя Костянтиновича на посаду Члена Наглядової ради Товариства. Строк,на який обрано посадову особу - 3 (три) роки. Пiдстава: переобрання складу Наглядової ради у зв'язку iз закiнченням строку повноважень. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Посадова особа не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Посадова особа є акцiонером Товариства. Iншi посади,якi посадова особа обiймала протягом останнiх п'яти рокiв: Член Наглядової ради ПРАТ "ПРИДУНАЙСЬКИЙ",2012-24.11.2014, ПрАТ Придунайський, бригадир 2-го вiддiлення;24.11.2014-теперiшнiй час, ПрАТ Придунайський, заступник директора з виробництва.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридично Ідентифікаційний код юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
директорДiмчев Вiктор Iванович-36105319.399436361053000
Голова наглядової радиГордiйчук Вiкторiя Євгенiївна-000000
Член наглядової радиАрабаджи Георгiй Костянтинович-15.3-51000
Член наглядової радиКотляренко Iван Iлларiонович-15.3-51000
Головний бухгалтерКоровченко Валентина Степанiвна-000000
Усього 361055 19.399542 361055 0 0 0