ПрАТ "Придунайський"

Код за ЄДРПОУ: 00413357
Телефон: 0484041692
e-mail: dv@pdn.com.ua
Юридична адреса: Україна, 68800, Одеська обл., м.Рені, вул. 28 Червня, буд.305
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про посадових осіб

Володіння акціями | Стаж роботи та освіта

Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента
 
Посадова особа фізична особа
Посада Т.в.о. голови правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Дiмчев Вiктор Iванович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий КК № 146916, виданий Ренiйським РВ УМВС України в Одеськiй обл. 26.01.1999
Рік народження 1976
Освіта вища
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав спецiалiст 1 категорiї вiддiлу торгiвлi Ренiйської райдержадмiнiстрацiї
Опис Повноваження та обов'язки посадових осiб емiтента зазначенi у статутi товариства. До компетенцiї правлiння вiдносяться усi питання дiяльностi АТ, крiм тих, що згiдно закону, статуту та рiшенням вищого органу АТ вiднесенi до компетенцiї iнших органiв АТ. Повноваження правлiння: -визначення органiзацiйної структури АТ; -викуп АТ власних акцiй иа їх перепродаж, розповсюдження серед своїх працiвникiв (найманих працiвникiв та акцiонерiв), шляхом безоплатної передачi та дарування; -затвердження внутрiшнiх документiв АТ i т.i. Також до повноважень та обов"язкiв т.в.о. голови правлiння належить: 1) скликати засiдання правлiння, визначати їхнiй порядок денний та головувати на них; 2) розподiляти обов'язки мiж членами правлiння; 3) без довiреностi представляти iнтереси АТ та вчиняти вiд його iменi юридичнi дiї в межах компетенцiї, визначеної цим Статутом; 4) розпоряджатися коштами та майном АТ в межах, визначених цим Статутом, рiшеннями загальних зборiв та наглядової ради; 5) вiдкривати рахунки у банкiвських установах; 6) пiдписувати довiреностi, договори та iншi документи вiд iменi АТ, рiшення про укладення (видачу) яких прийнято уповноваженим органом АТ в межах його компетенцiї вiдповiдно до положень цього Статуту; 7) наймати та звiльняти працiвникiв АТ, вживати до них заходи заохочення та накладати стягнення вiдповiдно до чинного законодавства України, Статуту та внутрiшнiх документiв АТ. Протягом звiтного року посадова особа отримала винагороду у сумi 27400,00 грн. Винагорода у натуральнiй формi не сплачувалась. Посадова особа не обiймає посади на iнших пiдприємствах.Посадова особа призначена за рiшенням правлiння, спостережної ради, ревiзiйної комiсiї (протокол спiльного засiдання членiв правлiння, членiв спостережної ради, членiв ревiзiйної комiсiї №1 вiд 03.01.2012 р.). Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Стаж керiвної роботи: 0 р. Попереднi посади: спецiалiст 1 категорiї вiддiлу торгiвлi Ренiйської райдержадмiнiстрацiї.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння-головний бухгалтер
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Албул Тамара Афанасiївна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий КМ № 180335, виданий Ренiйським РВ УМВС України в Одеськiй обл. 29.12.2003
Рік народження 1957
Освіта вища
Стаж керівної роботи (років) 27
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ "Придунайський, економiст з працi.
Опис Повноваження та обов'язки посадових осiб емiтента зазначенi у статутi товариства. До компетенцiї правлiння вiдносяться усi питання дiяльностi АТ, крiм тих, що згiдно закону, статуту та рiшенням вищого органу АТ вiднесенi до компетенцiї iнших органiв АТ. Повноваження правлiння: -визначення органiзацiйної структури АТ; -викуп АТ власних акцiй иа їх перепродаж, розповсюдження серед своїх працiвникiв (найманих працiвникiв та акцiонерiв), шляхом безоплатної передачi та дарування; -затвердження внутрiшнiх документiв АТ i т.i. До компетенцiї головного бухгалтера вiдноситься: -органiзацiя бухгалтерського облiку в товариствi; -забезпечення дотримання в товариствi встановлених єдиних методичних основ бухгалтерського облiку, складання i надання у встановленi термiни вiдповiдної звiтностi; -керiвництво роботою по забезпеченню контролю вiдображення на рахунках бухгалтерського облiку всiх господарських операцiй, дотримання порядку оформлення первинних документiв i реєстрiв бухгалтерського облiку, фiнансової звiтностi, розрахункiв i платiжних зобов'язань; -забезпечення суворого дотримання фiнансової дисциплiни, кошторисiв адмiнiстративно-господарських i iнших витрат, законностi списання з бухгалтерських балансiв недостач, дебiторської заборгованостi i iнших витрат; -забезпечення правильного нарахування i своєчасного перерахування платежiв до державного бюджету, внескiв на державне соцiальне страхування, засобiв на фiнансування капiтальних вкладень, погашення у встановленi термiни заборгованостi банкам по позиках; вiдрахування засобiв до фондiв i резервiв; -забезпечення здiйснення економiчного аналiзу господарсько-фiнансової дiяльностi товариства за даними бухгалтерського облiку i звiтностi в цiлях виявлення внутрiгосподарських резервiв, попередження втрат i непродуктивних витрат; -органiзацiя i контроль проведення ревiзiй, iнвентаризацiй грошових коштiв, товарно-матерiальних цiнностей i основних фондiв, розрахункiв i платiжних зобов'язань; -контроль правильностi облiку заробiтної платнi, дотримання фiнансової i касової дисциплiни; -контроль стягнення у встановленi термiни дебiторської i погашення кредиторської заборгованостi, дотримання платiжної дисциплiни; -контроль роботи персоналу головної бухгалтерiї. Протягом звiтного року посадова особа отримала винагороду у сумi 49285 грн. Винагорода в натуральнiй формi не сплачувалась. Посадова особа не обiймає посади на iнших пiдприємствах. Змiн в складi посадових осiб не вiдбувалось.Посадова особа непогашеної судимостi за користиливi та посадовi злочини немає. Стаж керiвної роботи - 27 р. Попереднi посади: економiст з працi, головний бухгалтер.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Маджар Костянтин Михайлович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий КЕ № 096359, виданий Ренiйським РВ УМВС України в Одеськiй обл. 22.01.1996
Рік народження 1955
Освіта вища
Стаж керівної роботи (років) 35
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ "Придунайський", агроном-консультант.
Опис Повноваження та обов'язки посадових осiб емiтента зазначенi у статутi товариства. До компетенцiї правлiння вiдносяться усi питання дiяльностi АТ, крiм тих, що згiдно закону, статуту та рiшенням вищого органу АТ вiднесенi до компетенцiї iнших органiв АТ. Повноваження правлiння: -визначення органiзацiйної структури АТ; -викуп АТ власних акцiй та їх перепродаж, розповсюдження серед своїх працiвникiв (найманих працiвникiв та акцiонерiв), шляхом безоплатної передачi та дарування; -затвердження внутрiшнiх документiв АТ i т.i. Протягом звiтного року посадова особа винагороди, у тому числi в натуральнiй формi, не отримувала. Посадова особа також обiймає посаду керiвника Пiвденного Буджакського опорного пункта клонової селекцiї ННЦ "IВiВ iм. В.Є.Таїрова", який знаходиться за адресою м. Одеса. смт. Таїрова. Змiн в складi посадових осiб не вiдбувалось. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Стаж керiвної роботи - 35 р. Попереднi посади: агроном-консультант, головний агроном, бригадир виноградарської бригади.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Арабаджи Микола Георгiйович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий КЕ № 890825, виданий Ренiйським РВ УМВС України в Одеськiй обл. 25.12.1997
Рік народження 1952
Освіта середня
Стаж керівної роботи (років) 42
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ "Придунайський", водiй
Опис Повноваження та обов'язки посадових осiб емiтента зазначенi у статутi товариства. До компетенцiї правлiння вiдносяться усi питання дiяльностi АТ, крiм тих, що згiдно закону, статуту та рiшенням вищого органу АТ вiднесенi до компетенцiї iнших органiв АТ. Повноваження правлiння: -визначення органiзацiйної структури АТ; -викуп АТ власних акцiй иа їх перепродаж, розповсюдження серед своїх працiвникiв (найманих працiвникiв та акцiонерiв), шляхом безоплатної передачi та дарування; -затвердження внутрiшнiх документiв АТ i т.i. Протягом звiтного року посадова особа винагороди, у тому числi в натуральнiй формi, не отримувала. Посадова особа не обiймає посади на iнших пiдприємствах. Змiн в складi посадових осiб не вiдбувалось. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Стаж керiвної роботи- 42 р.Попереднi посади: водiй, тракторист.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Сайтарли Марiя Iванiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий КК № 450178, виданий Ренiйським РВ УМВС України в Одеськiй обл. 22.02.2000
Рік народження 1952
Освіта середня
Стаж керівної роботи (років) 42
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ "Придунайський", завскладом
Опис Повноваження та обов'язки посадових осiб емiтента зазначенi у статутi товариства. До компетенцiї правлiння вiдносяться усi питання дiяльностi АТ, крiм тих, що згiдно закону, статуту та рiшенням вищого органу АТ вiднесенi до компетенцiї iнших органiв АТ. Повноваження правлiння: -визначення органiзацiйної структури АТ; -викуп АТ власних акцiй иа їх перепродаж, розповсюдження серед своїх працiвникiв (найманих працiвникiв та акцiонерiв), шляхом безоплатної передачi та дарування; -затвердження внутрiшнiх документiв АТ i т.i. Протягом звiтного року посадова особа винагороди, у тому числi в натуральнiй формi, не отримувала. Посадова особа не обiймає посади на iнших пiдприємствах.Змiн в складi посадових осiб не вiдбувалось. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Стаж керiвної роботи - 42 р. Попереднi посади: завскладом, робоча, буфетчиця.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Щербан Георгiй Миколайович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий КЕ № 890443, виданий Ренiйським РВ УМВС України в Одеськiй обл. 18.12.1997
Рік народження 1958
Освіта середня спецiальна
Стаж керівної роботи (років) 34
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ "Придунайський", керуючий другим вiддiленням.
Опис Повноваження та обов'язки посадових осiб емiтента зазначенi у статутi товариства. До компетенцiї правлiння вiдносяться усi питання дiяльностi АТ, крiм тих, що згiдно закону, статуту та рiшенням вищого органу АТ вiднесенi до компетенцiї iнших органiв АТ. Повноваження правлiння: -визначення органiзацiйної структури АТ; -викуп АТ власних акцiй иа їх перепродаж, розповсюдження серед своїх працiвникiв (найманих працiвникiв та акцiонерiв), шляхом безоплатної передачi та дарування; -затвердження внутрiшнiх документiв АТ i т.i. Протягом звiтного року посадова особа винагороди, у тому числi в натуральнiй формi, не отримувала. Посадова особа не обiймає посади на iнших пiдприємствах.Змiн в складi посадових осiб не вiдбувалось. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Стаж керiвної роботи - 34 р. Попереднi посади: керуючий другим вiддiленням виноградної бригади, iнспектор держкарантинної iнспекцiї, агроном ентомолог.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Трандафiр Надiя Iосипiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий КК № 361711, виданий Ренiйським РВ УМВС України в Одеськiй обл. 15.12.1999
Рік народження 1958
Освіта середня спецiальна
Стаж керівної роботи (років) 33
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ "Придунайський", iнспектор вiддiлу кадрiв.
Опис Повноваження та обов'язки посадових осiб емiтента зазначенi у статутi товариства. До компетенцiї правлiння вiдносяться усi питання дiяльностi АТ, крiм тих, що згiдно закону, статуту та рiшенням вищого органу АТ вiднесенi до компетенцiї iнших органiв АТ. Повноваження правлiння: -визначення органiзацiйної структури АТ; -викуп АТ власних акцiй иа їх перепродаж, розповсюдження серед своїх працiвникiв (найманих працiвникiв та акцiонерiв), шляхом безоплатної передачi та дарування; -затвердження внутрiшнiх документiв АТ i т.i. Протягом звiтного року посадова особа винагороди, у тому числi в натуральнiй формi, не отримувала. Посадова особа не обiймає посади на iнших пiдприємствах. Змiн в складi посадових осiб не вiдбувалось. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Стаж керiвної роботи - 33 р. Попереднi посади: iнспектор вiддiлу кадрiв, секретар-машинистка, ветробiтник, телефонистка.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Голова спостережної ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Дулуоглу Дмитро Михайлович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий КЕ № 621894, виданий Ренiйським РВ УМВС України в Одеськiй обл. 01.04.1997
Рік народження 1967
Освіта середнє-спецiальна
Стаж керівної роботи (років) 26
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ "Придунайський", головний iнженер.
Опис До компетенцiї голови спостережної ради належить: -призначення та вiдкликання виконавчого органу товариства - правлiння; -укладання контракту з головою правлiння; -аналiз дiй виконавчого органу з питань поточної та перспективної дiяльностi товариства та виконання рiшень загальних зборiв; -попереднiй розгляд подання виконавчого органу з питань порядку денного загальних зборiв, проектiв рiшень загальних зборiв i т.i. В звiтному роцi посадова особа винагороди, у тому числi у натуральнiй формi, не отримувала. Посадова особа непогашеної судимостi за користиливi та посадовi злочини немає. Стаж керiвної роботи - 26 р. Попереднi посади: головний iнженер, зав. механiчних майстерень та мех.двором, механiк.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член спостережної ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Арабаджи Георгiй Костянтинович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий КЕ № 521412, виданий Ренiйським РВ УМВС України в Одеськiй обл. 20.01.1997
Рік народження 1957
Освіта середня
Стаж керівної роботи (років) 37
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ "Придунайський", завiдувач автогаражем.
Опис Повноваження та обов'язки посадових осiб емiтента зазначенi у статутi товариства. Компетенцiя спостережної ради: -щоквартальний розгляд звiтiв правлiння та ревiзiйної комiсiї з питань дiяльностi АТ та виконання рiшень загальних зборiв; -аналiз дiй правлiння з поточного управлiння АТ, реалiзацiї маркетингової, цiнової, виробничої та iнвестицiйної полiтики; -попереднiй розгляд рiчних звiтiв, балансiв АТ та висновкiв з них ревiзiйної комiсiї i т.i. Протягом звiтного року посадова особа винагороди, у тому числi в натуральнiй формi, не отримувала. Посадова особа не обiймає посади на iнших пiдприємствах. Змiн в складi посадових осiб не вiдбувалось. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Стаж керiвної роботи - 37 р. Попереднi посади: завiдувач автогаражем, водiй.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член спостережної ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Котляренко Iван Iлларiонович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий КК № 361740, виданий Ренiйським РВ УМВС України в Одеськiй областi 16.12.1999
Рік народження 1941
Освіта вища
Стаж керівної роботи (років) 53
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ "Придунайський", iнженер з технiки безпеки.
Опис Повноваження та обов'язки посадових осiб емiтента зазначенi у статутi товариства. Компетенцiя спостережної ради: -щоквартальний розгляд звiтiв правлiння та ревiзiйної комiсiї з питань дiяльностi АТ та виконання рiшень загальних зборiв; -аналiз дiй правлiння з поточного управлiння АТ, реалiзацiї маркетингової, цiнової, виробничої та iнвестицiйної полiтики; -попереднiй розгляд рiчних звiтiв, балансiв АТ та висновкiв з них ревiзiйної комiсiї i т.i. Протягом звiтного року посадова особа винагороди, у тому числi в натуральнiй формi, не отримувала. Посадова особа не обiймає посади на iнших пiдприємствах. Змiн в складi посадових осiб не вiдбувалось. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Стаж керiвної роботи - 53 р.Попереднi посади: iнженер з технiки безпеки, робiтник МВД УРСР.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Голова ревiзiйної комiсiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Строя Василь Миколайович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий КЕ № 691201, виданий Ренiйським РВ УМВС України в Одеськiй областi 10.09.1997
Рік народження 1937
Освіта вища
Стаж керівної роботи (років) 53
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ВАТ "Придунайський", прораб
Опис Повноваження та обов'язки посадових осiб емiтента зазначенi у статутi товариства. Голова ревiзiйної комiсii проводить: - черговi та позачерговi перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi АТ та його пiдроздiлiв i складає акти за їх пiдсумками. Черговi перевiрки проводяться без спецiального рiшення органiв управлiння АТ за пiдсумками фiнансово-господарської дiяльностi за рiк для подання висновкiв з рiчного звiту i балансу загальним зборам. Позачерговi перевiрки проводяться за рiшенням загальних зборiв, за дорученням спостережної ради, з власної iнiцiативи або за вимогою акцiонерiв, якi володiють в сукупностi бiльше 10% акцiй; -службовi розслiдування за фактами порушення встановленого порядку дiяльностi апарату АТ i зловживань посадових осiб органiв управлiння АТ; - доповiдає результати своєї дiяльностi загальним зборам i т. i. Протягом звiтного року посадова особа отримала винагороду у сумi ________грн. Винагорода в натуральнiй формi не сплачувалась. Посадова особа не обiймає посади на iнших пiдприємствах. Змiн в складi посадових осiб не вiдбувалось. Посадова особа непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Стаж керiвної роботи- 53 р. Попереднi посади: прораб.